Trafikk Online Marketing

online marketing ondersteuning op maat

Breed ervaren specialist

Wil jij je online zichtbaarheid vergroten maar weet je niet goed hoe? Als breed ervaren online marketeer help ik jou van strategie tot uitvoering. Dat doe ik daar waar de meeste kansen liggen of de nood het hoogst is. Ik ben Wouter en samen met jou ga ik op zoek naar de beste online marketing oplossing voor jouw onderneming. Aangenaam.

Werk waar jij waarde uit haalt

In 2016 begon ik als paid advertising specialist, inmiddels heb ik bij verschillende bedrijven ervaring opgedaan in bijna alles online marketing. Dat maakt mij breed inzetbaar. Of het nu gaat om het opzetten en beheren van online advertenties, advies voor zoekmachine optimalisatie, of het opstellen en versturen van (geautomatiseerde) e-mailcampagnes. Ik doe graag het werk waar jij het meeste waarde uit haalt. Wat dat is bepalen we samen.

Samen bepalen we de juiste aanpak

Samen met jou stel ik vast wat jouw grootste online marketing uitdaging is. Aan de hand hiervan kom ik met een voorstel. Ben hiermee tevreden? dan ga ik voor je aan de slag. Dit kan op basis van een vast aantal uren in een retainer of flexibel per maand of per opdracht. Maar net waar jouw behoefte ligt.

Dit heb ik al voor andere klanten behaald

Websitebezoekers gerealiseerd voor klanten
Leads, klanten of verkopen gerealiseerd
Mensen bereikt met campagnes

Vrijblijvend kennismaken

Benieuwd wat ik voor je kan betekenen? Bel of mail vrijblijvend en ik denk graag met je mee.

wouter@trafikk.nl
06 532 531 14

    Deze website gebruikt cookies om het website gebruik bij te houden. Deze zijn volledig anoniem en worden dus niet gebruikt om je digitaal te achtervolgen.