Dit is wat ik doe

Een praktisch overzicht van wat ik voor je kan betekenen

Adverteren op Google en social media

De kern van mijn professionele kunnen is het opzetten en beheren van advertenties op zoekmachines en social media. Daarnaast weet ik van veel dingen een beetje en duik waar nodig de diepte in. Het voordeel hiervan is dat ik je met heel veel kan helpen of op zijn minst in de juiste richting kan wijzen.

Online adverteren

Aan de hand van doelstellingen maak ik een advertentieopzet, schrijf ik advertenties, richt ik een advertentieaccount in en onderhoud ik deze. Eens per kwartaal krijg je een rapportage.

Datametingen

Om te zien wat er op je website gebeurt gebruik ik Google Analytics en Google Tag Manager. Ik richt dit voor je in, koppel het aan je website en leg vast welke acties waarde opleveren.

E-mail marketing

Ik help jou met het opstellen en inrichten van (geautomatiseerde) e-mail campagnes. Dit doe ik vanuit Campaign Monitor, ActiveCampaign, of MailChimp.

Praktisch met oog voor detail

Net even wat verder denken om het meeste uit het werk te halen. Een campagne staat bijvoorbeeld niet op zichzelf maar leidt naar een website met tekst, afbeeldingen, vormgeving en de rest. Vaak kan ik hier ook iets voor je betekenen. Zo heb ik een prima camera en kan ik foto’s en video’s bewerken, en ben ik handig met vormgeving op basis van bestaande huisstijl. Deze website is bijvoorbeeld 100% eigen productie. Bekijk mijn portfolio voor een compleet overzicht van projecten die heb ik uitgevoerd.

Vrijblijvend sparren?

Heb je een online marketing vraagstuk en wil je weten of ik iets voor je kan betekenen? Bel of mail vrijblijvend en ik denk graag met je mee.

wouter@trafikk.nl
06 532 531 14

  Pragmatisch

  Ik werk het liefst op basis van data, alleen zo weet je of iets zin heeft om te doen. Door continu te evalueren weten we wat werkt en wat niet. Aan de hand hiervan bepalen we de vervolgstappen.

  Transparant

  Het grootste voordeel van mijn brede achtergrond is dat ik je op veel gebieden kan ondersteunen. Maar ik verkoop mezelf niet ‘koste wat kost’. Ligt iets mij minder goed dan zeg ik dat, zo weet je altijd wat je aan me hebt.

  Flexibel

  Ik ondersteun jou waar het nodig is. Dat kan morgen anders zijn dan vandaag. Aan de hand van jouw wensen bepalen we samen waar ik je mee help. Je zit dus niet vast aan maandelijkse contracten of abonnementen.

  Deze website gebruikt cookies om het website gebruik bij te houden. Deze zijn volledig anoniem en worden dus niet gebruikt om je digitaal te achtervolgen.