Over mij

Wie ik ben, hoe ik werk en wat ik doe. Handig verzameld op één plek.

Best een leuke jongen

Ik ben Wouter, online marketeer. Of, zoals mijn vriendin zou zeggen: “best een leuke jongen”. Ik help ondernemers sinds 2017 groeien door het aanbieden van online marketing advies en ondersteuning. Dit doe ik vanuit mijn brede achtergrond als online marketeer. Waar nodig werk ik samen met mijn netwerk. Zo ontzorg ik ondernemers en vergroot ik hun rendement uit de markt.

Online marketing duizendpoot

Ik ben in 2016 begonnen als ‘paid advertising specialist’, maar inmiddels help ik klanten online marketing breed via verschillende werkzaamheden. Zo help ik nog steeds adverteren via Google en geef ik advies over zoekmachine optimalisatie, maar help ik ook bij adverteren op social media of bij het schrijven en versturen van (geautomatiseerde) e-mailcampagnes. Ik ben dus een échte online marketing duizendpoot.

Praktisch met oog voor detail

Net even wat verder denken om het meeste uit het werk te halen. Een campagne staat bijvoorbeeld niet op zichzelf maar leidt naar een website met tekst, afbeeldingen, vormgeving en de rest. Vaak kan ik hier ook iets voor je betekenen. Zo heb ik een prima camera en kan ik foto’s en video’s bewerken, en ben ik handig met vormgeving op basis van bestaande huisstijl. Deze website is bijvoorbeeld 100% eigen productie. Bekijk mijn portfolio voor een compleet overzicht van projecten die heb ik uitgevoerd.

Pragmatisch

Ik werk het liefst op basis van data, alleen zo weet je of iets zin heeft om te doen. Door continu te evalueren weten we wat werkt en wat niet. Aan de hand hiervan bepalen we eventuele vervolgstappen.

Transparant

Het voordeel van mijn brede achtergrond is dat ik je goed kan adviseren en ondersteunen. Heb je meer kennis nodig dan ik in huis heb zeg ik dat direct, zo weet je altijd wat je aan me hebt.

Flexibel

Ik ondersteun jou waar het nodig is. Dat kan morgen anders zijn dan vandaag. Aan de hand van jouw hulpvraag bepalen we samen waar ik je mee help. Je zit niet vast aan maandelijkse contracten of abonnementen.

Vrijblijvend kennismaken

Benieuwd wat ik voor je kan betekenen? Bel of mail vrijblijvend en ik denk graag met je mee.

wouter@trafikk.nl
06 532 531 14

    Deze website gebruikt cookies om het website gebruik bij te houden. Deze zijn volledig anoniem en worden dus niet gebruikt om je digitaal te achtervolgen.