Wouter Pons

Online marketeer nodig?

Als je op zoek bent naar een betaalbare online marketeer dan ben je aan het goede adres! Wil je adverteren op Google, meer verkeer naar je website, of meer verkopen in je webshop, Wouter Pons helpt je graag met je online hulpvraag.

Even voorstellen..

De drijvende kracht achter Trafikk Online Marketing, kritisch en oprecht, dát is Wouter Pons. Als online marketeer helpt Wouter ondernemers online een stukje sterker te staan. Dit doet hij door het inzetten en onderhouden van betaalde online advertenties, zoekmachine optimalisatie, of content marketing. Dankzij zijn brede ervaring kan hij binnen de meeste online marketing disciplines zijn weg wel vinden. Om kwaliteit te kunnen garanderen werkt  Wouter voor sommige projecten samen met enkele kennispartners, zoals een ervaren tekstschrijver of webdeveloper. Zo ben je zeker van goed resultaat.

Breed ervaren

Online marketing was iets waar je tijdens de studie veel over hoorde maar niet zoveel les over kreeg. Zodoende is Wouter begonnen bij Paleis het Loo in Apeldoorn. In de jaren daarna werkte hij met diverse webshops die van alles verkochten, van babykleding tot skeelers tot computerspellen, maar ook enkele grote merken zoals Thermen Bussloo en Livera. Inmiddels werkt hij als online marketeer parttime bij het leukste dierenpark van Nederland en helpt hij met Trafikk iedereen die een online marketing hulpvraag heeft. Wouter Pons

Gecertificeerd professional

Naast een bachelor communicatie heeft Wouter ook de benodigde Google certificaten om als online marketeer het verschil te maken. Zo wordt hij door Google erkend als gecertificeerde Google Ads professional, wat betekent dat hij met goed gevolg meerdere kennistesten heeft afgelegd waarin zijn productkennis is getest.

 Search Ads
 Shopping Ads
 Display Ads
 Analytics

Waar kan ik je mee helpen?

 Het actief bijhouden en sturen van SEA campagnes
 Het adviseren van de laatste SEO ontwikkelingen
 Het schrijven van zoekmachine vriendelijke content

Maar ook met overige online vraagstukken, zoals:

 Het opzetten van een Google Bedrijfspagina
 Het inrichten van een Google Analytics account
 Het opzetten van een Facebook Business Manager

“Twee woorden die mij goed omschrijven zijn kritisch en oprecht. Kritisch omdat ik waarde hecht aan kwaliteit en oprecht omdat ik uitspreek waar ik voor sta. Denk hierbij vooral aan het advies dat ik geef. Bij elke hulpvraag ga ik goed na waar nou echt het probleem zit en zal ik aan de hand daarvan een oprecht advies uitspreken. Hierbij rekening houdend met de wensen en het budget van de klant. Geen onzin of mooie beloftes van enthousiaste bureaus, maar eerlijk advies op maat. Zo weet je precies waar je aan toe bent.” 

Wouter Pons

Wouter Pons

Wouter Pons

Meer weten?

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op!