Trafikk Online Marketing

Marketeer nodig?

Eigenwijs en ambitieus met een passie voor online marketing. Dat ben ik, Wouter Pons, de drijvende kracht achter Trafikk Online Marketing. Vanuit deze passie zoek ik constant naar de beste manier om online een stukje sterker te staan. Als online marketeer help ik ondernemers dan ook graag bij het boeken van succes. 

Meer Trafikk = Meer Verkeer

Trafikk doet waar de naam voor staat: het genereren van meer online verkeer. Dit bereik ik door meer online zichtbaarheid te creëren en is op verschillende manieren mogelijk. In overleg met de klant bepaal ik door middel van welke strategie we het meeste online verkeer kunnen behalen. Vervolgens ga ik aan de hand van deze strategie stapsgewijs te werk, hierin werk ik altijd nauw samen met de klant.

Goede communicatie speelt hierbij een belangrijke rol, maar uiteraard staat het resultaat centraal. Dit kunnen bijvoorbeeld meer bezoekers voor een website zijn, beter presterende SEA campagnes, of een hogere positie in de Google zoekresultaten. Dit is afhankelijk van de doelstelling. Resultaat in online marketing hangt echter van een hoop factoren af. Daarom geef ik altijd realistische adviezen en prognoses op basis van data en praktijkervaring.

Betaalbare kwaliteit

Vaak wordt gedacht dat online marketing veel geld moet kosten om effect te hebben. Dit is echter niet perse het geval. Met Trafikk hanteer ik een ‘no-nonsense’ strategie, dit is effectieve online marketing zonder onnodige extra’s of mooie beloftes van enthousiaste bureau’s. zodoende wil ik online marketing voor iedereen betaalbaar maken. Afhankelijk van de wensen van de klant en het beschikbare budget kom ik met een gepaste strategie. Uiteraard adviseer ik altijd naar de strategie met het best verwachte resultaat.

Gecertificeerde professional

Google heeft mij erkend als gecertificeerde Google Ads professional, wat betekent dat ik met goed gevolg meerdere kennistesten heb afgelegd waarin mijn productkennis is getest. Ik ben dus gekwalificeerd om je te helpen je bedrijf op internet te laten groeien met Google Ads. Daarnaast werk ik samen met diverse kennispartners om zo een zo hoog mogelijke kwaliteit werk te kunnen bieden. Wij vullen elkaars diensten naadloos aan zonder buiten ons specialisme te treden. Zo biedt ik dus een online marketing totaalpakket voor dezelfde betaalbare prijs, zonder in kwaliteit in te leveren. Online een stukje sterker staan? Dat kan met Trafikk Online Marketing!

 Search Ads
 Shopping Ads
 Display Ads
 Analytics

Waar kan ik je mee helpen?

Het actief bijhouden en sturen van SEA campagnes
Het adviseren van de laatste SEO ontwikkelingen
Het schrijven van zoekmachine vriendelijke content

Maar ook met overige online vraagstukken, zoals:

Het opzetten van een Google Bedrijfspagina
Het inrichten van een Google Analytics account
Het opzetten van een Facebook Business Manager

 Online adverteren (Google, Bing)
 Zoekmachine optimaliseren
 Webdesign
 Copywriting
 Analytics
 Search Console
 Google Bedrijfspagina
 Facebook Businessmanager

Wouter Pons

Even voorstellen..

Ik ben Wouter, een kritische, oprechte en zelfstandige online marketeer. Inmiddels heb ik al voor tientallen klanten, variërend van grootte, het verschil mogen maken. Ik ben benieuwd wat ik voor jou kan betekenen. Ook benieuwd? Neem dan vrijblijvend contact op!