Portfolio

Een verzameling van diverse projecten en werkzaamheden die ik heb uitgevoerd en afgerond.

Webdesign

Met kennis en gevoel voor ontwerp, gebruiksvriendelijkheid, en HTML en CSS maak ik responsieve websites in WordPress. Afhankelijk van de wensen kan ik een website volledig of deels ontwikkelen.

Responsief ontwerp
Gebouwd in WordPress
Zelf aanpassen mogelijk

Fotografie

Met mijn spiegelreflex maak ik hoge resolutie foto’s geschikt voor website of social media. Denk hierbij aan sfeerbeelden op locatie of product fotografie voor in een webshop.

Eigen camera in bezit
Kennis van Photoshop
Hoge resolutie foto’s

Videoproductie

Afhankelijk van de behoefte edit ik bestaande video’s voor gebruik op diverse kanalen, ga ik zelf op pad met mijn eigen camera voor opnames, of produceer ik video’s of series samen met een filmcrew.

Aanpassen bestaande videocontent
Filmen en editen korte promo’s
Produceren hoogwaardige content

Vrijblijvend sparren?

Heb je een online marketing vraagstuk en wil je weten of ik iets voor je kan betekenen? Bel of mail vrijblijvend en ik denk graag met je mee.

wouter@trafikk.nl
06 532 531 14

  Pragmatisch

  Ik werk het liefst op basis van data, alleen zo weet je of iets zin heeft om te doen. Door continu te evalueren weten we wat werkt en wat niet. Aan de hand hiervan bepalen we de vervolgstappen.

  Transparant

  Het grootste voordeel van mijn brede achtergrond is dat ik je op veel gebieden kan ondersteunen. Maar ik verkoop mezelf niet ‘koste wat kost’. Ligt iets mij minder goed dan zeg ik dat, zo weet je altijd wat je aan me hebt.

  Flexibel

  Ik ondersteun jou waar het nodig is. Dat kan morgen anders zijn dan vandaag. Aan de hand van jouw wensen bepalen we samen waar ik je mee help. Je zit dus niet vast aan maandelijkse contracten of abonnementen.

  Deze website gebruikt cookies om het website gebruik bij te houden. Deze zijn volledig anoniem en worden dus niet gebruikt om je digitaal te achtervolgen.