Kosten Online Adverteren

Kosten Online Adverteren

Vaak wordt gedacht dat online adverteren veel geld kost. Ik ben echter van mening dat dit niet perse het geval hoeft te zijn. De kosten hangen echter af van een aantal zaken. Denk bijvoorbeeld aan het doel van de campagnes, de grootte van het advertentieaccount, of het advertentiebudget. De kosten voor online adverteren worden daarnaast onderverdeeld in directe advertentiekosten en arbeidsuren.

Online Adverteren

Online adverteren vereist een maandelijks advertentiebudget. Dit zijn kosten die je bijvoorbeeld maandelijks uitgeeft aan het vertonen van je advertenties. Hoe hoog dit budget is bepaal je zelf en hangt af van je doelstellingen. Zelf hanteer ik een advertentiebudget van minimaal €100,- per maand om enig resultaat te kunnen behalen. Ik adviseer realistische budgetten en vermijdt onnodige kosten. Je betaald dus alleen voor wat je écht nodig hebt. Naast het advertentiebudget tellen ook de arbeidsuren mee in de kosten voor online adverteren. Deze worden beïnvloed door de grootte van het account. Wil je slechts enkele kleine campagnes dan kost dit minder uren en dus minder geld. Om toch een beeld te schetsen van de te verwachten kosten voor online adverteren, hanteer ik een vanaf prijs.

Let op: hoe minder je investeert, hoe kleiner de mogelijkheden

v.a. €550,-

Exclusief BTW

Een heldere vanaf prijs voor een online advertentie totaalpakket. Deze kosten dekken alle werkzaamheden van opbouw tot onderhoud. Dit bedrag is exclusief het advertentiebudget en dekt de kosten van onderstaande werkzaamheden:

Zoekwoordonderzoek
Advertentieteksten
Revisieronde
Campagneopbouw
Aanmaken advertentieaccount
3 maanden basisonderhoud (1u p/m)
Maandelijkse campagne rapportage

Online adverteren?

Wil je graag online adverteren, meer weten over de mogelijkheden, of een advies op maat? Neem dan vrijblijvend contact op!