Contact

Paginabanner_4

Online marketeer nodig?

Eigenwijs en ambitieus met een passie voor online marketing. Dat ben ik, Wouter Pons, de drijvende kracht achter Trafikk Online Marketing. Vanuit deze passie ben ik constant op zoek naar de beste manier om online een stukje sterker te staan. Als online marketeer help ik ondernemers dan ook graag bij het boeken van succes. Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op!

Vrijblijvend een vraag stellen? Bel of stuur een mail naar wouter@trafikk.nl. Ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

Stel onderstaand vrijblijvend je vraag!

Gegevens verstrekt via bovenstaand contact formulier worden uitsluitend gebruik om contact met je op te nemen. Lees meer >

Een goede markerteer deze Wouter Pons van Trafikk Online Marketing, hij heeft mij een berg werk uit handen genomen door een professionele Adwords campagne op te zetten waarmee ik goede resultaten behaal tegen zo laag mogelijke kosten!
Fred Geerlof
13:37 11 Jun 18
Wouter heeft ons deskundig geholpen met het verbeteren van onze website. Niet alleen heeft hij persoonlijk en gericht advies gegeven, maar ook tips gegeven met betrekking tot de toekomst en wat we beter zouden kunnen doen. Onze website is nu beter vindbaar geworden. Wouter is super vriendelijk en fijn om mee samen te werken.
Pocket Productions
10:14 25 Jun 18
Wouter heeft mijn Google AdWords in beheer en doet dat super. Hij neemt alle zorg uit handen, werkt goed samen en communiceert heel makkelijk. Ook heb ik veel meer opdrachten dankzij AdWords!
Hilde Dokter
06:42 21 Jun 18