Blog

Facebook berichten promoten: de zoektocht naar Appeltaart

20-08-2018 | Leestijd: 3,5 min.

Facebook berichten promoten: de zoektocht naar appeltaart

Voor een paar tientjes creëer je al een relatief groot bereik op Facebook. Zeker nu het organische bereik voor veel bedrijven afneemt lijkt dit de ideale oplossing. In dit blog leg ik uit waar je op moet letten om relevant bereik te creëren en hoe je de ideale content herkent.

Landingspagina

10-07-2018 | Leestijd: 6,5 min.

Het geheim van de perfecte landingspagina

Je hebt ongetwijfeld wel eens van een landingspagina gehoord. Maar waar moet je eigenlijk allemaal op letten om een goede landingspagina in te richten? In dit artikel neem ik je mee in de ‘ins and outs’ van een landingspagina anno 2018.

AVG voor bedrijven

01-07-2018 | Leestijd: 5,5 min.

AVG voor bedrijven: Waar moet je website nou eigenlijk aan voldoen?

Ondanks dat veel bedrijven de grens opzoeken en er vaak een omslachtige interpretatie aan over houden, zijn er een aantal dingen waar men het doorgaans wél over eens is. In dit artikel bespreek ik de belangrijkste AVG punten waar je website minimaal aan moet voldoen.

Verwerkingsregister

27-06-2018 | Leestijd: 1 min.

AVG Verwerkingsregister: Wat is het en waarom is het belangrijk?

Een praktisch gevolg van de AVG is dat bedrijven inzichtelijk moeten maken welke persoonsgegevens ze verzamelen. Dit inzicht moet worden bewaard en bijgehouden in een verwerkingsregister. De AVG verplicht elke ondernemer om zo’n register bij te houden.

Schrijven voor SEO

19-11-2019 | Leestijd: 4 min.

Hoe schrijf je voor SEO?

Vinden en gevonden worden in Google, dat is het doel van SEO content. Maar hoe schrijf je nou goede SEO teksten? En is gevonden worden wel écht het doel, of wil je dat je bezoekers vervolgens ook tot actie overgaan? Hier zijn 7 tips om rekening mee te houden.