Adwords Diensten Apeldoorn

Adwords diensten Apeldoorn nodig?

Je hebt een mooie website die goed vertaald wat je doet of verkoopt. Je hebt een duidelijke menu structuur, overzichtelijk aanbod en goed ingerichte ladingspagina’s. Helaas loopt het qua klanten nog niet echt storm. Het probleem is waarschijnlijk dat je erg weinig verkeer op je website hebt waardoor je klanten misloopt. Als dit probleem je bekend voorkomt dan is het tijd om meer zichtbaarheid te creëren. De snelste manier is door het inzetten van professionele Adwords diensten. Die vindt je overigens gewoon in Apeldoorn. Zo help ik je graag met het opzetten, beheren of optimaliseren van je campagnes!

Welke Adwords diensten zijn er eigenlijk?

Adwords biedt adverteerders de mogelijkheid om op verschillende manieren een (betaalde) boodschap de wereld in te helpen. Welke dienst van Adwords het beste is om in te zetten is afhankelijk van je doel. Wil je bijvoorbeeld meer bekendheid voor je merk, of wil je meer mensen naar je winkel in Apeldoorn halen? Wil je mensen bereiken op heel de Veluwe, of juist alleen in Beekbergen? Deze vragen staan centraal bij het vinden van de juiste dienst. Onderstaand een beknopt overzicht van de belangrijkste diensten:

Adwords Diensten Apeldoorn

Search advertenties

Een veelgebruikte vorm van adverteren via Adwords gebeurt via search advertenties. Deze worden op Google weergegeven wanneer op een zoekwoord wordt gezocht. Zoek je bijvoorbeeld op ‘Fietsen kopen Apeldoorn’, dan worden websites getoond die hier over gaan. Verkoop jij nou fietsen in Apeldoorn maar sta je niet op de eerste pagina? Dan kun je heel specifiek op dit zoekwoord adverteren. Zo kunnen mensen je op onderwerpen vinden die jij belangrijk vindt.

Een andere manier om op dit zoekwoord gevonden te worden is door middel van zoekmachine optimalisatie. Dit is belangrijk om je website op lange termijn te laten concurreren met alle andere aanbieders van fietsenwinkels in Apeldoorn. Wil je echter op korte termijn resultaat behalen, dan kun je het best gebruik maken van Adwords diensten.

Display advertenties

Als je search advertenties eenmaal goed lopen wil je natuurlijk ook je naamsbekendheid wat opkrikken. Dat kan door middel van display advertenties. Dit zijn visuele banners die op allemaal verschillende websites worden getoond en waarop jij een (branded) boodschap kan plaatsen. Omdat niet iedereen van fietsen houdt (of in Apeldoorn woont) wil je dit natuurlijk wel goed uitsplitsen. Gelukkig kan dit prima met de uitgebreide targeting opties die Adwords biedt. Zo bereik je alleen de mensen die ook écht geïnteresseerd zijn in de diensten die je biedt.

Shopping advertenties

Wanneer je een fietsenwinkel bezit dan verkoop je natuurlijk fietsen. Dit kan vanzelfsprekend vanuit je winkel in Apeldoorn, of via een webshop op het internet. Maar wist je dat dit ook gewoon op Google zelf kan? Via shopping advertenties toon je een product rechtstreeks in Google. Hier kunnen potentiële klanten je product op prijs vergelijken met andere aanbieders. Omdat je betaald per klik en mensen pas klikken als ze een product willen kopen, weet je dat je investering goed wordt besteed. Deze Adwords dienst is ideaal voor ondernemers met een webshop.

Welke diensten ik lever

Het adviseren van het juiste Adwords advertentie kanaal
Het uitvoeren van een uitgebreid zoekwoordonderzoek
Het schrijven en redigeren van advertenties
Het opzetten en inrichten van een Adwords account
Het actief bijhouden en sturen van SEA campagnes

Van opbouw tot optimalisatie

Naast dat Adwords specifieke diensten aanbied, is het natuurlijk belangrijk dat deze diensten professioneel en compleet worden verzorgd. Even snel een account opzetten gaat niet tot geweldige resultaten leiden. Daarom biedt ik een complete dienstverlening van opbouw tot optimalisatie. Zo komen we samen tot het beste resultaat.

Kosten Adwords diensten Apeldoorn

Vaak wordt gedacht dat Adwords diensten meteen heel duur moeten zijn. Op zich wel logisch als je bedenkt dat je bij een gemiddeld marketing bureau in Apeldoorn al gauw meer dan €100,- per uur betaald. Hiervoor koop je dan alleen een dienst in en heb je nog geen enkele bezoeker naar je website gehaald. Daarnaast weet je vaak ook niet hoeveel uur je nou echt nodig hebt waardoor je al snel een behoorlijke investering moet maken.

Bij Trafikk ben ik van mening dat dit helemaal niet zo hoeft te zijn en bied daarom betaalbare adwords diensten voor ondernemers. Zeker in vergelijking met een gemiddeld bureau kun je bij mij goedkoop adverteren. Hoe dit kan? Simpel, ik werk gewoon vanuit mijn huis in Apeldoorn. Je betaald dus niet voor een duur kantoor of het salaris van enkele medewerkers, maar enkel voor mijn diensten. Ook communiceer ik heldere prijzen waardoor je direct weet waar je aan toe bent. Benieuwd wie ik ben? Lees dan hier verder, of bekijk mijn LinkedIn profiel!

Adwords diensten inhuren?

Wil je graag meer verkeer naar je website of meer online zichtbaarheid creëren? Wil je echt alles uit je website halen en online een stukje sterker staan? Neem dan vrijblijvend contact met me op! Ik denk graag mee met het inzetten van de juiste Adwords diensten voor jouw bedrijf en doelstellingen.